Resultats de la cerca frase exacta: 258

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. almívar de llet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Menja que s'elabora amb llet ensucrada, deixant-la reduir a foc lent fins que adquireix una consistència cremosa. [...]
2. cafè amb llet curt de llet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cafè amb llet, que pot portar doble càrrega de cafè, amb una quantitat petita de llet escumada. [...]
3. cafè amb llet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. dàtils amb llet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. llet de creixement
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparat lacti artificial enriquit amb diferents nutrients adreçat a infants d'un a tres anys d'edat com a transició de la llet materna o la llet adaptada a la llet de vaca. [...]
6. maionesa de llet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Maionesa que s'elabora amb llet en comptes d'ou. [...]
7. ahelhul amb llet agra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sèmola de farina d'ordi amb llet agra. [...]
8. greix de la llet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Greix natural de la llet i component principal de la mantega. [...]
9. maduració de la llet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Operació prèvia a la coagulació que consisteix a afegir ferments a la llet amb l'objectiu d'acidificar-la i ajudar a la coagulació i la posterior maduració del formatge. [...]
10. preparació de la llet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Conjunt d'accions realitzades sobre la llet abans de la coagulació. [...]
Pàgines  1 / 26 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>